Let´s borrow it!

Kommer du ihåg Let´s Buy it? Under internetyrans glada dagar så fanns det ju en köp-i-grupp-sajt som hette Let´s buy it, men som föll på grund av olika skäl. Julgranar som anlände efter julafton bidrog säkert.

Nu poppar det upp liknande saker för boräntor. Mer eller mindre ideella initiativ sprider sig. En intressant artikel på di.se beskriver olika ”ränteklubbar” på gräsrotsnivå som faktiskt lyckats att få vissa banker gå med på gruppupphandling, som gett bra räntenivåer. Räntejämförelsesajten Comboloan håller också på med det just nu.

Ska bli intressant att se om detta sprider sig och blir mer än ett udda inslag på boräntemarknaden. Förresten så verkar vissa i di.se-redaktionen ha förhandlat sig till riktigt bra räntor, vilket man ser i faktaruta i artikeln. Vore intressant att veta hur god inkomst och hur mycket lån de har, de som på di.se lyckats bäst med sin ränteförhandling. Man bör vara en god kund för att få en 3-månaders ränta om 2,75%…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s