En smartare bok till ett bättre pris!

NÄR KAN DU LITA PÅ DIG SJÄLV?

NÄR KAN DU LITA PÅ ANDRA?

NÄR FUNGERAR MAGKÄNSLANS INTELLIGENS?

Alexander Norén har skrivit den kompletta guiden till vetenskapen om hur vi beter oss och påverkas när vi står inför olika beslut. I kortfattade kapitel med tydliga slutsatser och praktiska tips sammanställer han de senaste årtiondenas viktigaste forskning.

Konsumera lyckligt och stäng dörrar. Håll koll på börsflocken och akta dig för experter. Sov på saken och lita på minnet. Förstå spelteori, grupptänkande och förankringseffekten och när det är lönt med belöningar.  

Vi fattar över 30 000 beslut varje dag. Förstår vi mekanismerna bakom dem kan vi uppnå en smartare vardag och bättre värld. En knuff i taget.

Ekonomijournalisten Alexander Norén står här på Ekonomipristagarnas axlar. Han har intervjuat fler av dem än någon annan svensk journalist. I Magkänslans intelligens samlas kunskapen och råden från forskare som Esther Duflo, Daniel Kahneman, Gary Klein, Herbert Simon, Richard Thaler och många fler.

Här kan du köpa den till kompispris! Använd koden ”tänkföre” så betalar du minimalt för maximalt med insikter om om hur du fattar smartare beslut!