Hans terrornoja räddade planet

Jasper Schuringa – hjälten som avväpnade terroristen som skulle spränga planet över Detroit på juldagen är en holländsk filmregissör. Innan han skulle gå på flyget sa han till sin vän att han var orolig för att nåt skulle hända: ”juldagen är en typisk dag  för terrorattentat”.
Därför satt han på helspänn på planet och agerade reflexmässigt när det började ryka från passageraren några stolar bort.
Det kan krävas en dramaturgs livliga fantasi för att förutspå utvecklingen när verkligheten återigen känns farligt nära dikten. Dags att anställa filmfolk på Department of Homeland Security?

2 reaktioner på ”Hans terrornoja räddade planet

  1. Som vanligt hukar sig den svenska och Europeiska pressen. SR döljer namnet och vågar inte skriva ut det muslimska namet på gårdagens terrorist trots att det finns på större delen av internet. SR är en skam. SR har blivit ett lydigt verktyg för den islamska imam schauvinismen. SR borde stödja sina danska kollegor men SR s redaktörer är fega och står inte för tryckfrihet. Bordskämda , fega, lågpresterande redaktörer som har ett personligt ansvar i det framtida 3 e världskrig som kommer om ca 18 till 20 år.
    Kom ihåg vad jag har sagt. Alla mina spådomar har slagit in.
    Vägra betala licensavgift till SR. Alla journbalister ska genast avskedas från SR och ersättas med bloggare. Varför ska vi betala för att de ska sitta där och ljuga ihop massa strunt som få vill läsa.
    Anna Sanday

  2. skriver:Hej igen He5kan.Se5g ditt mail att du re5kat radera keotenmarmn. Jo jag skrev ne5got om att jag testa icloud i ett par me5nader och tyckte det verkade bra. Men att det ke4ndes lite ose4kert att kunna ladda upp ke4nslig information pe5 servrar man sje4lv inte har kontroll f6ver de5 det le4tt kan hamna i ore4tta he4nder. Det behf6ver naturligtvis inte vara ke4nslig info utan e4ven semesterbilder pe5 barnen osv. Och de5 ke4nns det lite med den ose4kerheten i kroppen att halva meningen med molnbaserade datorer fallerar lite.Det e4r ungefe4r samma sak med de internetleverantf6rer som lovar se4ker lagring och backuper pe5 ne4tet. Ne4r, hur och vad vet man att man kan sle4ppa ifre5n sig? Naturligtvis kan man se4kert fe5 re4ttsliga erse4ttningar och prf6vningar om ne5got kommer pe5 vift, men ligger min ke4nsliga info ute pe5 fel ste4lle se5 re4cker inga pengar ff6r att erse4tta eventuella skador det kan medbringa, t.ex avsked fre5n arbetet, falerade ve5rdnadstvister osv osv.Men som sagt, en je4ttebra mf6jlighet ff6r att ne5 allt fre5n ett enda ste4lle. Icloud verkar kanonbra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s