Trött på grisig reklam

När det är sportdokumentär på ena kanalen och kanadensiskt könsbytardrama i suddiga snölandskap på andra må man väl vara förlåten att zappa över till reklamteve mitt i högsommarkvällen när ens hjärna behöver lite chipsteve.  Men väl där hamnar jag i… reklam.
Sådant slöseri med tid.
En genomsnittlig långfilm är två timmar. Går den i reklamfinansierad tv är den ca 50% längre. En timme av ditt liv till spillo.
Om det åtminstone vore så att man fick se bra reklamfilm.
Men det handlar t ex om att få lära sig att Falcon öl passar för alla som tänkt sig helsteka en gris på grillen ikväll.
Kan man få betalt för att göra sådan reklam???
Jag betalar i alla fall dyrt med min tid för att se på den.
Stängde av. Bloggar lite om det, och väljer mer sömn istället.
Gonatt, nu ska jag sussa reklamfria drömmar. Eller visst, de får gärna vara  produktplacerade om så krävs, bara jag slipper väckas var 20:e minut för att se grisen grymta när grillarkillen plockar fram en back Falcon.
Eller är jag orättvis nu? Jag kanske bara inte tillhör målgruppen? De kanske är så smarta på reklambyrån att de tänker att endast de som går igång på grymtande grisar kan gilla Falcon?
Hur som helst, jag hoppas i alla fall att grisen klarade sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s