Bästa att kissa på marken

Kanske bäst att kissa på marken om man flyger med Ryanair i framtiden. Bolaget funderar på att ta betalt ett pund per toabesök i luften. Om de verkligen menar allvar vore det väl lika bra att också ta betalt per tid? Om man storskiter en lång stund borde det väl kosta typ fem gånger så mycket som några snabba stänk?

Åsså borde man väl ta betalt för syret också? Det kostar väl att hålla trycket på rätt nivå, och vissa har större lungor än andra, och bättre kondition osv. Man borde andas genom syrgasmaskerna från början, koppla mätare till dem och sen betala per kubikmeter syre man förbrukat när man landar. Det finns mycket kvar för Michael O´Leary att ta tag i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s