Få tror mäklare ger högre pris

Länshem och Länsförsäkringar har gjort en undersökning som visar att bara en av åtta säger sig välja mäklare för att de tror de kan få ut ett högre försäljningspris genom att anlita mäklare. Nästan sex av tio säger att de anlitar mäklare för att det känns tryggare.

Nu vet vi inte hur frågorna är ställda, så jag vet inte hur mycket slutsatser man ska dra av det här. Länshem har konstigt nog inte lagt upp undersökningen på sin hemsida. Är deras mäklare även sena till visningarna?

En reaktion på ”Få tror mäklare ger högre pris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s