Skambud vanligast i höstas

En sammanställning som Booli.se har gjort bygger på det totala antalet lagfarter som kom in till Lantmäteriet under februari och mars i år, och det underlaget visar att de flesta hus gick under utropspris. Men, siffrorna släpar efter, så jag skulle tro att det återspeglar domedagsstämningen under senhösten och vintern, mer än något annat. För under våren nu så har det ju åtminstone på sina håll varit rena vårvärmeböljan på bostadsmarknaden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s