EM gör en H&M

Möbelkedjan EM – som det gått knackigt för senaste tiden – tar nya tag med hjälp av gästdesigner i form av modemärket Odd Mollys grundare Per Holknekt, som ska få formge en egen kollektion, skriver DN (i papperstidningen).

Lexington applicerar varumärkets livsstil på mode och säljer numer även kläder, EM kryddar sitt varumärke och halvtråkiga möbelsortiment med lite Odd Molly-touch, allt efter att H&M under en längre tid framgångsrikt lånat glansen av kändisdesigners personliga varumärken. Det är ingen hejd på varumärkesmigrationen just nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s