Nu är boken på gång!

Det närmar sig… Nu när det finns ett bokomslag, och man till och med kan förhandsbeställa den på Adlibris börjar det kännas på riktigt, banne mej! I slutet av mars är det dags att outa sitt bostadsknarkande i ”Hög på Hus – vägen till det perfekta boendet”. Nu ska jag tillbaks till korrekturet, det är några tempus här och där som inte ligger rätt. Och så finns det väl någon darling som skall strykas, men annars känns det som att jag fått ihop en sjysst helhet som varvar min personliga berättelse och nyttiga fakta om bostadsaffärens alla kritiska steg. En berättande handbok i konsten att lyckas (och misslyckas) i bostadsaffärer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s