Virtanen kommer ut ur garderoben

Det är modigt att erkänna hur man spelar bort pengar på börsen på det sätt som Fredrik Virtanen gör i denna artikel på Newsmill. Han illustrerar i stort sett alla de typiska faser man brukar genomgå när man gör stora förluster på börsspekulation. Viktigast av allt är driften att man inte vill ta en förlust, så man tar hellre mer risk för att kanske kunna vinna tillbaka allt, så man slipper gå ur det hela som en förlorare. Å så mer risk, och så lite till, för att bara ”en sista gång, så det vänder”, åsså… bankrutt.

En reaktion på ”Virtanen kommer ut ur garderoben

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s