”Flera år innan det vänder på börsen”

Om Qviberg är en man som tror att det är dags att börja köpa aktier, så är definitivt Klaus Jäntti den man ska lyssna på om man vill ha argument för motsatsen. Brummer & Partners vd säger till DI att man bör hålla sig borta från börsen lång tid framöver. Han tror inte på någon vändningen vare sig nästa, eller nästnästa år:

”Det kan mycket väl vara så att vi har en 15-årsperiod framför oss där avkastningen på börsen blir väldigt svag. Även om börsen har fallit med över 40 procent i år innebär det inte per definition att värderingarna är ­attraktiva.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s