Såld på hus

Lite väl sen tajming, nu när bostadsmarknaden segar sig utför, men till sist ett program för alla bostadsknarkare där ute som dreglar över prospekt och har våta drömmar kring bostadsvärdering…

Ikväll har ”Såld på hus” premiär i TV4 Plus, och programmet beskrivs så här:

”I nya programmet Såld på hus tävlar två lag med två mäklare i vardera lag, mot varandra. Programledaren Caroline Kull visar mäklarlagen tre objekt i varje program. Efter de fått en visning får de göra en uppskattning kring vad objektet kan tänkas ha sålts för. Eftersom mäklarna inte är från staden har de inte koll på bostadsmarknaden där. ”

Frågan är bara hur det ska bli underhållande teve av det också? Lever programmet på att det är finansierat av mäklarna som deltar, eller räknar man verkligen med tillräckligt många tittare för att tro att det ska kunna gå runt bara på reklamintäkterna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s