Paus på bomarknaden

”Nu vänder det på bostadsmarknaden” är rubriken på svt.se. SBAB har kommit med sin mäklarbarometer, där optimistiska mäklare tror på prisökningar i vår. Inte helt otroligt att det blir en liten lättnad. Kanske rent av nån prisökning. Men detta är säkerligen bara en andhämtningspaus. Lite förädiskt solsken innan nästa mörka moln drar in. Med den arbetslöshet som är på väg, som även kommer drabba tjänstemän i storstaden som står för efterfrågan på innerstadsvåningar och fina förortsvillor, så är det inte troligt att lägre ränta ensamt kan dra upp priserna. Trendkurvan är nedåtlutande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s