Handelsbankens subprimelån

Lånefesten är igång igen!

Annars så försiktiga Handelsbanken gör nu en offensiv för att ragga lånekunder bland bostadsägare genom att erbjuda räntefritt lån i ett år för renovering. Efter ett år övergår lånet till ett vanligt bolån hos SHB. Man måste samla sina bankaffärer hos dem, för att få utnyttja deras ”ROT-lån”. Är man redan kund hos SHB och ändå tänkt att låna till renovering är det ju bra. Annars ska man nog akta sig för att dra på sig mer lån i dessa tider, såvida inte renoveringen är en garanterad värdehöjare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s