Jag faller för röda lappar

För två veckor sedan såg jag en kamera till nedsatt pris i en butik i Skärholmen. Nu gjorde jag mig besväret att åka över halva stan för att köpa den. Väl där så är det inget extrapris längre, ingen röd lapp med handskrivet extrapris. Surt…

Kom inte ihåg vad extrapriset var. Men med viss tveksamhet köpte jag den ändå. I kassan avslöjar säljarens kollega att den visst är nedsatt i pris. Så jag köper den till det billigare priset jag såg fäör två veckor sedan. Varför är den skyltad som ordinare pris undrar jag?

”Det såg så plottrigt fult ut med de röda handskrivna lapparna, så jag ändrade det så det skulle se lite prydligare ut!”

Det var precis det ”prydliga” som höll på att få mig att inte köpa kameran…

Vill man skapa köplust SKA det se ut som att de skrivit prislappen för hand, så man får känslan av att det är ett unikt tillfälle att köpa billigt. Vilken säljare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s