Åter till den digitala vardagsstressen

Jo, som vanligt blev jag en bättre människa av att få minst tre veckors sammanhängande semester i en annan miljö än den vardagliga. Framför allt var det skönt att komma bort från datorn (några Hemnet-sessions på internetcaféet räknas väl inte?)

Komma bort kopplade bort vardagens småstress. Sådant som att man borde kolla de olika mailkontona, uppdatera bloggen och underhålla Facebook. Sådant som tar mycket mer tid än man tror, och som ligger och gnager på mitt samvete när jag lämnar det ogjort. Det var också detta jag ogillade mest med att komma hem igen. Min största sorg över att semestern är över kommer sig nog av att jag inser att jag nu måste logga på mig igen. Bara tanken på att tvingas använda den här slöa datorn som inte rensats på programskit och skrivbordsikoner på flera år gör mig galen!

Men nu (tröst?-) äter jag chokladbollar och dricker kaffe latte så just nu känns det inte så jobbigt (Ja, jag vet, jag bor inte i Darfour, detta är verkligen ett I-landsproblem…)

En reaktion på ”Åter till den digitala vardagsstressen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s