Dåligt omen om Saab

På semestern var jag också ute och joggade på piren en morgon. Uppe där man egentligen inte ska vistas för det är mycket gropar och skrovligt underlag (men man har utsikt över havet!). Precis när jag tänkte – ”undrar vad som hänt på nyhetsfronten hemma de senaste veckorna? Finns t ex Saab kvar eller har det hunnit dö?” – då ramlade jag och skrubbade upp händer och knän så illa att jag var tvungen att uppsöka vårdcentralen tre gånger på en vecka för att plåstra om det hela. Fick inte bada i en vecka. Inte ens bli blöt. I 40 graders värme…

Lika svettigt är det nog för Koenigsegg & Co just nu. 3 miljarder trollar man inte fram ur bakfickan. Eller hoppas de på mirakel i elfte timmen? Att Maud Olofsson helt plötsligt ska svänga 180 grader och skicka pengar till dem? Eller att någon Richard Branson-liknande miljardärsmogul ska dyka upp och vilja leka bilföretag med dem?

Jag är rädd för att min blodiga joggingtur i Spanien var ett dåligt omen för Saab…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s