Microsoft gör en Anka

Vad är korkat på riktigt och vad är så korkat att man inte bör tro att det är sant?

Svårt att säga om Microsofts instruktionsvideo för alla som vill hålla en ”launch-party” för Windows 7. Den är för sjukt kul för att vara på riktigt. Kan Microsoft verkligen på allvar ha åstadskommit humor på sådan hög nivå? Är det inte en sketch i Saturday Night Live vi ser? Eller är det ett supersmart drag att medvetet dra på med maximal kalkonfaktor för att filmen ska spridas viralt på nätet, och därmed även budskapet att Windows 7 är på väg? I sådana fall är nog filmen bara avsedd för den europeiska målgruppen, som tror att det verkligen kan gå till så här i USA. Bara här tänker man ”dumma amerikaner kan verkligen vara så töntiga att de helt gratis ställer upp på att marknadsföra Microsofts produkter bland sina vänner och tycker att de är häftiga när de gör det. Only in America…”, bara här kan man tro att filmen är på riktigt och skratta åt den.

Eller så är detta verkligen på riktigt. Microsoft har ofrivilligt gjort en ”Anna Anka”. Skapat lyteskomik på högsta nivå…

En reaktion på ”Microsoft gör en Anka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s