Stormen Anka snart förbi

”Svenska Hollywoodfruar” ökade publiken med 400 000 till en miljon tittare till avsnitt två. Snacka om att pressen på Anna Anka gett utdelning… Snacka om att TV3 lyckats med nylanseringen av sin kanalprofil med payoffen ”Starka känslor. Starka karaktärer”…

Men hur länge håller fru Anka som upprivande lågtryck i tyckar-Sverige? Vi kommer i alla fall befinna oss i stormens öga på fredag när hon gästar Skavlan i SVT. De har verkligen veckans mest omtalade gäst. Bra bokning, det finns många bra frågor att ställa till henne…

Men på väg ut från jobbet idag hörde jag halva After Dark muttra något om att ”det är risigt att bjuda in en sån gäst till Skavlan”. Den svenska kultureliten verkar mobilisera mot henne. Lågtrycket är alltså snart förbi.

En reaktion på ”Stormen Anka snart förbi

  1. Jag tycker det är skitkul att en person som Anna Anka faktiskt kan piska upp stämningen i den svenska mediavärlden.
    Hon måste onekligen trampa rejält på några tår.

    Förresten, kan inte de ansvariga på SVT sätta dig på 19:30-sändningarna?
    Du har ju lite närvaro och är inte bara teleprompter-robot 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s