Hämnden är effektiv

I ett mail (som handlar om bostadsmarknaden) i min Gmail dyker denna betalda annons upp vid sidan:

Varning för Husera

 

Läs historien om hur Husera behandlar sina kunder!
En privatperson som (om storyn stämmer) råkat ut för en uppenbarligen helt galen mäklare, har skrivit om det på sin blogg och köpt (!) nyckelordsstyrd annonsplats hos Google för att varna andra för mäklaren. Med internet och dess sociala medier som sprider rykten som löpeld, är tiden  förbi då man kunde behandla kunder som skit och komma undan med det.
(Läs även den intressanta kommentaren längre ned på den missnöjda mäklarkundens blogg. Där berättar någon annan om hur han blev lurad som köpare av en mäklare som uppenbart hittade på en annan budgivare.)

En reaktion på ”Hämnden är effektiv

  1. Hej, jag fick ett presentkort på 750 kronor från Google att använda för betalda annonser. Själv behövde jag bara pynta in med 50 kronor. Annars hade jag inte fixat någon betald annons. Jag tyckte det var synd att låta presentchecken gå till spillo. Det har kommit en hel del klick, så det verkar fungera.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s