Carola behöver inte ångra att hon träffade mig

Ikväll är stödgalan ”Hopp för Haiti” i Filadelfiakyrkan i Stockholm, med Carola i spetsen för artistuppslutningen. Jag hörde att Carola var missnöjd med min intervju med henne i Gomorron Sverige, då hon var inbjuden för att tala om sin resa till det jordbävningsdrabbade området. Det var tråkigt att höra.

Själv hade jag velat få lite mer tid över till att tala om hennes upplevelser av Haiti, men när vi väl kom in på Aftonbladets artiklar om hennes resa så kände jag att det var lika bra att låta Carola kommentera det ordentligt. Det är ju trots allt så att många läst eller hört om hennes gåva till sitt fadderbarn – en flaska parfym. Och ska man prata hjälparbete på Haiti måste man nog tyvärr först förklara parfymgåvan. Jobbigt, men så är det. Man måste liksom riva av det där plåstret för att komma vidare. Det är så i alla kommunikation.

Jag tycker Carola kom ur det bra. Hon förklarade hur hon resonerat och visade känslor som därmed gav trovärdighet åt hennes engagemang. Därför kanske det inte var så hemskt ändå för henne att hon råkade få just mig som programledare i måndags morse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s