Förlåt, det var inte meningen att smita före i kön

Var precis och röstade. Blev inte samma högtidliga grej som förut. När jag skulle lämna över barnen till Emma så blev det som att jag smet före i kön. Kaos med Jonas och Hanna som skriker inne i vallokalen gjorde att jag passade på att rösta i all hast när jag väl var därinne. En olustig känsla av att det inte blev som jag hade tänkt mig.
En föraning om att det även blir ett stökigt valresultat?

Jag tar kock-Paul på orden när han i SVTs ”Sverige Röstar” uppmanar till att ha nattamackan färdig i kylen. Det kan dröja innan vi vet hur det slutar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s