Hög på Hus gör nytta

Fick berättat för mig vad en mäklare i Skåne sa nyligen om boken: ”jag hade ett par husspekulanter som var nybörjare på marknaden. Men de hade läst Hög på Hus och ställde en massa av de rätta frågorna. Jag hade fullt upp med dem. Ändå blev det ingen affär.”
Mäklaren verkade lagom nöjd att ha haft med så kritiska spekulanter att göra…
Just så hoppas jag fler ska få nytta av boken. Sen önskar jag dem även att hitta sitt hus till slut, när de väl kommit över den första fasen av att upptäcka vad man egentligen prioriterar i husjakten.

2 reaktioner på ”Hög på Hus gör nytta

  1. Vad menar Du med att folket i Södra Ängby är ‘psykopater’ ??
    Vet Du vad ordet eg. betyder ?
    V.g. återkom, pls

    1. Inte i egentlig mening. Nej. En stilistisk överdrift för att skämtsamt närma sig fenomenet ”jakten på det perfekta hemmet” där ytan spelar stor roll. I mitt fall handlar det personligen också om en hatkärlek till det jag ville ha men inte kunde få…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s