Jag är botad

Jag måste vara botad.
I minst en veckas tid har ett stort svart handavtryck i barnstorlek (Hanna, var har du haft dina händer???) suttit på väggen. Jag vet inte hur många gånger jag gått förbi det utan att orka tvätta bort det.
Det är stressigt nu med mycket på jobbet och hemma att fixa med när allt rusar mot julen som å andra sidan ska bjuda på välbehövlig andhämtningspaus (vem lurar jag?). Men det är inte en tillräcklig ursäkt.
Jag tror faktiskt det snarare är ett tecken på att jag lärt mig leva med att man inte alltid måste måla över minsta skråma på listerna. Perfektionisten har taggat ned. Jag bor inte längre i ett objekt som när som helst kanske ska säljas, jag bor i ett hem.
Bostadsknarkaren ser ut att vara botad!

20121213-233842.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s