Vi vann!

image

Puh. Det är över. Jag var skitnervös inför kvällens deltagande i Lantzkampen i P1. Särskilt som det lät som att det var så många regler att hålla reda på när Annika Lantz drog upplägget för oss innan:
image

Frågesporten bygger på kunskaper om nyhetsflödet från den gångna veckan. Borde passa mig, men just nu har jag varit inne i en Nobelbubbla med mina inslag om ekonomipristagarna som ska sändas i helgen, så jag har inte hängt med som vanligt. Men Lag Norén lyckades ändå vinna över ett snilligt Lag Nobel med Victoria Dyring och Ebba Kleberg von Sydow!
image

Jag slipper skämmas när jag kommer tillbaka till jobbet på måndag. Och inte visste jag det kunde vara så kul med frågesport när man tar det på skämtsamt allvar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s