Förföljd av ICA

Det är skrämmande! Jag öppnar veckans utskick från ICA med riktade reklamerbjudanden till mig som ICA-korts-medlem. Normalt får jag det från den lokala butiken i Alvik (Stockholm). Nu studsar jag till när jag ser att det är ICA Maxi i Mora som erbjuder mig påsk-rabatterna!

Var var jag förra påsken? I Gopshus, och jag påskhandlade på ICA Maxi i Mora. Snacka om effektiv och skrämmande träffsäker data-mining när de förutser att jag skall fira påsken där i år igen (vilket stämmer!).

Tro inte att du kan dölja någonting. ICA vet vad du gjorde förra helgen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s