Tomas Ledin räddningen för Saab och Volvo?

Läste igår i DI att Tomas Ledin döpt sin sommarturné till ”På vägarna igen”, och ska ta med sig Saab och Volvo på ett hörn. Han säger till tidningen att han vill stötta svensk bilindustri, och vd:arna för både Volvo PV och Saab poserar bredvid Ledin som står mellan de två bilarna. Bilcheferna verkar supernöjda: ”Ledins publik är vår målgrupp!”

Men ingenstans i artikeln framgår det om det är så att Ledin tar med sig Volvo och Saab gratis på turné, eller om bilföretagen faktiskt betalar för exponeringen.

Å andra sidan kanske Ledin kan bjuda på reklamen, i och med att detta ger bra goodwill till Ledin och genererar värdefull uppmärksamhet i media. Och Ledin kan nog behöva lite draghjälp han med nuförtiden…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s