A ”brief” recession

Sluta leta efter ”gröna skott”, börja kolla på killarnas kallingar om du vill veta om botten är nådd i ekonomin!

Alan Greenspan sägs i 15 år ha använt sig av kalsongförsäljningen som ledande indikator för sina konjunkturbedömningar. Och nu visar det sig att kalsongförsäljningen är upp 5% i USA. Betyder det att lågkonjunkturen är över? Resonemanget är ju att det första mannen drar in på när pengarna tryter är kallingar, eftersom de inte syns utanpå. Eller innebär uppgången bara att smärtgränsen nu var nådd för hur länge singelkillarna klarade sig utan snygga kallingar på dejtingmarknaden?

Det bör tilläggas att inte ens Greenspan såg krisen komma. Trots kalsongindex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s