Skavlan räddar skivbolagen

Apropå Skavlan. Programmet är med rätta ett av de mest uppskrivna den senaste tiden. Man har lyckats göra meningsfulla intervjuer till helgunderhållning. Alla prettojournalister som genom åren vurmat för ”det goda samtalet” (ni vet, där viktiga människor ska få tala till punkt. gäsp…) ska tacka norrmannen och hans redaktion för att samtalet lever.

Skivbolagen ska också vara tacksamma. I alla fall de vars artister gästar programmet. Förra veckan var Melody Gardot hos Skavlan. Sedan dess rusade hennes skiva från strax nedanför topp 60, till albumlistans fjärdeplats.

Senast ett tv-program påverkade skivförsäljningen så tydligt var väl ”Bingolotto” och ”Sen kväll med Luuk”, säger Charlie Åberg på Universal till Expressen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s