Döda diktatorer – nästa tv-trend?

En mystisk ny tv-kanal som hyllar Saddam Hussein har börjat sända i hela arabvärlden. Kanalen sänder Husseins tal och visar bilder på den döde irakiske diktatorn. Sändningarna består framför allt av bildspel med smickrande stillbilder på Saddam Hussein. På vissa är han klädd i militäruniform och på en bild rider han på en vit häst, enligt AP.

Enligt obekräftade källor går den under namnet TV4 Saddam. Enligt ännu mer obekräftade källor lär Jan Scherman ha kommenterat kanallanseringen med orden ”Detta är bara början på en hel flora av nya nischkanaler vi skall rulla ut under Tv4-familjens paraply. Det finns idag många fallna diktatorer i världen och vi har tusentals timmar med videomaterial – vi kan bara inte låta bli att paketera ut skiten! Den som har startat flest tv-kanaler när man dör vinner…”

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s