”Får man dricka köttsaften?”

Precis avslutat underbart kvällsmål på Altea’s bästa tapasbar – Xeito (calle san Pere 35). Deras grillade grönsaker i olja, vitlök och persilja överträffades endast av oxfilébitarna som smälte i munnen. När de var slut suktade jag efter spadet. Servitrisen (dottern till modern i köket och fadern ”hovmästaren”) kom med bröd och bekännnelsen: ”Helt ärligt, hemma brukar jag slurpa i mig såsen av olja, oxfilésaft, vitlök och stekt purjo”.
Hade jag inte fått doppa i baguette, hade jag gjort desamma.

image

image

En kommentar

  1. Omer Rosenbaum · juli 18, 2013

    Jag saknade dina inlägg. Skriv om fastighet branschen under sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s