Tack för besöket 2013, gott nytt 2014!

Ok, jag är ingen kioskvältare på nätet, men när de lägger fram det som fem utsålda operahus låter det ju fint. Jag säger som en chefredaktör för en stor svensk morgontidning sade apropå Aftonbladet.se: ”De kanske har klicken, men vi har trovärdigheten”…

Till alla er 13000 besökare 2013 – välkomna tillbaka 2014, så lovar jag att det ska hända lite nytt spännande framöver!

Titta gärna in högpåhus.se också där jag skriver uteslutande om bostadsmarknaden (besöktes av motsvarande sex utsålda Sydney-operor i år).

/alex

P.S. I och med detta inlägg har jag postat 600 saker så här långt på alexandernoren.se. Jag tänker absolut inte nå 1000-vallen i år. Högst ett inlägg om dagen, troligen mer ett varannan dag. Kanske inte mer än ett i veckan. Det är ett nyårslöfte.

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2013 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Sydney Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 13,000 times in 2013. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 5 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s